SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vi är stolta över att få presentera våra huvudtränare här på SFTK i sommar!
2022-06-21 15:18
Fredrik E, Klara, Daniel, Emilia, Jacob, Sissi A, Fredrik L, Josefin och Lucas träffar ni hos oss på SFTK i sommar:)

LÄS MER OM RESPEKTIVE TRÄNARE GENOM ATT TRYCKA PÅ LÄS MER

Fredrik E: 

PADELTRÄNARE

Hejsan!
Mitt namn är Fredrik Ekvall och är 21 år gammal.

Jag började spela padel 2014 och har tävlat på hög nivå i Sverige och en del i Spanien som junior. 2016 gick jag min första tränarutbildning för Andreas Johansson och 2017 flyttade jag till Madrid och representerade Sveriges juniorlandslag på VM i Malaga 2017. I Madrid tränade jag på en av Spaniens främsta klubbar för meriterade proffstränaren Diego Mieres och genomförde hans tränarutbildning 2018. Till hösten flyttar jag till Barcelona och fortsätter min padelresa i samband med univeristetstudier. Jag har erfarenhet som tränare i flertal år och har tränat allt från nybörjare till tävlingsspelare. Är du intresserad av att ta en introduktionslektion? eller är du mer intresserad av att utveckla din teknik och matchstrategi?

 

Klara:

TENNISTRÄNARE

Hej,

Mitt namn är Klara Nelander och jag fyller 20 i år. Jag är uppvuxen här på näset och har spelat i Skanör-Falsterbo TK i hela mitt liv. Just nu går jag på college i USA där jag kombinerar studier med tennis på Division 1 nivå. Innan college gick jag tre år på Malmö Idrottsgymnasium med träningsbas på Fair Play TK och har spelat elittävlingar både på internationell och nationell nivå. Jag ser fram emot att träffa er alla på banan i sommar!

 

Daniel:

TENNISTRÄNARE

Hej alla tennisspelare - Daniel Emirzian här!

Jag är tillbaka i Falsterbo efter 5 års uppehåll, och har precis flyttat tillbaka hem till Malmö efter 9 år i USA (där jag spelat och jobbat heltid med tennis med alla olika nivåer och åldrar).

Jag hoppas verkligen få träffa hela er familj på klubben, och ser också fram emot att spela med er på tennisbanan, antingen i grupp eller som privatlektion.

Ha en underbar sommar,
Daniel :)

Emilia:

TENNISTRÄNARE

Jag heter Emilia Valentinsson och är 20 år gammal. Jag bor i Malmö och spelar för Fair Play TK. Jag började spela tennis när jag var 4 år gammal och har gått på både malmö idrottsgrundskola och malmö idrottsgymnasium. Jag spelar tennis på elit nivå och har tävlat mycket utomlands. Jag har precis avslutat mitt första år på college i USA där jag spelar tennis på en divison 1 skola och ska börja mitt andra år till hösten. 

Jacob:

TENNIS OCH PADELTRÄNARE

Fostrad i Höllvikens tk som spelare och tränare. Arbetat som tränare i många år samt flertalet klubbar. Har erfarenhet från collegetennis och håller numera igång tennisen genom främst seriespel. Riktar mig till såväl den utvecklande spelaren som den mer erfarne.

 

Sissi A:

TENNISTRÄNARE

Jag heter Sissi Axelsson och jag är 20 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Lund och jag började spela tennis när jag var 8 år. Jag har gått på Malmö idrottsgrundskola och sedan gick jag riksidrottsgymnasiet i Båstad. Efter studenten åkte jag till USA för att spela plugga och spela college tennis. 

Fredrik L:

TENNISTRÄNARE

Fredrik har spelat tennis i snart 19 år och tävlade på hög nivå när han var mellan 11 och 17 år. De senaste 6 åren har Fredrik varit tennistränare för elever i alla åldrar och på flera klubbar runtom i Sverige. När han inte står på tennisbanan pluggar han på KTH i Stockholm. 

Josefin:

TENNISTRÄNARE

Mitt namn är Josefin Opitz och jag är en 22-årig tjej från Malmö. Till hösten påbörjar jag mitt tredje år på personal- och arbetslivsprogrammet på Linnéuniversitetet i Växjö. Jag har sedan jag föddes spenderat varje sommar i Ljunghusen (ett stenkast härifrån) och spelat tennis nästan lika länge. Jag ser fram emot kommande veckor som tränare här i Falsterbo. 

 

Lucas:

TENNISTRÄNARE

Hejsan, 
Mitt namn är Lukas Ridemar och jag är 23 år gammal! Jag har precis tagit min examen från USA och är nu hemma i Sverige igen. Precis som föregående somrar så kommer jag att befinna mig i Skanör för privatlektioner!


Nyhetsarkiv
Sommartennis 2022.2022-03-07 13:20
Kodlås entrédörr2020-10-19 13:02
Tävlingsrapport juni2020-06-29 15:29
Vinst i Dubbelcupen2018-09-25 20:39
Stabil vinst av Victor 2018-09-03 16:40
EuroElite tjejläger2018-06-13 18:56
Nya tävlingsresultat2018-06-13 18:42
SM-Brons till Emma Lindh2018-04-09 10:47
SM-Guld till Herrar 452017-08-16 08:56
 
Sponsorer & Samarbetspartners
SFTK på Facebook
Väder

klart.se