SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Presentation av Skanör-Falsterbo TK

Skanör-Falsterbo Tennisklubb gör en storsatsning inför höstterminen 2017. Med ett riktigt bra tränar team som har klara riktlinjer och mål för samtliga grupper är vi säkra på att det kommer bli en nivåhöjning i klubben.

 

Vår tränare Ante Tepic är ansvarig tillsammans med sina hjälptränare för de mindre barnen på lördagar.

 

För barnen som är 6-12 år kommer vi följa en egenkomponerad ROG-plan som tränarna i klubben satt upp. ROG är ett internationellt utvecklingssystem för just juniortennis där man går igenom olika steg i de olika åldrarna och nivåerna. ROG står för färgerna röd, orange och grön, till dessa färger finns i sin tur bollar anpassade för de olika nivåerna och punkter som barnen bör behärska innan de tar steget till nästa nivå.

 

För det äldre spelarna inkluderat vuxengrupperna kommer vi ha veckoteman. Dessa teman går att hitta nere på klubben och gör det lättare att hålla en röd tråd genom hela terminen.

 

Vi drar även igång en större satsning på våra tävlingsjuniorer. Där vi lägger in både fysträning och mental träning på agendan.

 

Utöver den ordinarie träningen kommer vi även hålla ”camps” i klubben där vi kommer ha olika nivåer och målgrupper.


Presentation av våra tränare

André Anderson

Läs mer!


Henrik Svärdenborn

Läs mer!


Hasse Göransson

Läs mer!
 
Sponsorer & Samarbetspartners
SFTK på Facebook
Väder

klart.se