SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skanör-Falsterbo Tennis
Våra tränare sommaren 2023

Nedan presenterar vi delar av vår tränarstab för tennis & padel sommaren 2023!

OBS! tränarna är inlagda i slumpvis ordning nedan och blandade mellan padel och tennis.

Några av tränarna är tillgängliga även för privatlektioner.

Mer om onlinebokning av lektioner KLICKA HÄR

Filippa Källeskog

Jag heter Filippa Källeskog och är 17 år gammal. Jag har under hela mitt liv bott i Falsterbo på somrarna och spelat tennis på klubben. Jag har spelat mycket och i ett antal år tävlat på hög nivå. Jag har lärt mig mycket under åren som jag har tävlat. Jag tycker det är så roligt att få lära ut tennis och se hur barnen utvecklas!

Walter Lindstam

Jag heter Walter Lindstam och är 18 år. Jag kommer från ett fjärran land som heter Stockholm där jag spelar tennis på KLTK samt är tränare. Jag har 12 år av tennis på nacken och har mycket att ge! Jag hoppas att eleverna kommer utvecklas av det jag, samt alla andra tränare har att lära ut.

Sacha Herslow

Hej! Mitt namn är Sacha och jag är 17 år. Jag ska börja mitt tredje år på gymnasiet på ekonomilinjen. Jag har spelat tennis här på sftk varje sommar sedan jag var liten och spelar även mycket hemma i Stockholm. I år blir mitt andra år som tränare här och jag ser jättemycket fram emot det!

Mvh,
Sacha

Daniel Emirzian tennistränare

Hej, mitt namn är Daniel Emirzian!

Flyttade tillbaka hem till Malmö förra året efter 9 år i USA (där jag spelat och jobbat heltid med tennis med alla olika nivåer och åldrar).

Jag hoppas verkligen få träffa hela er familj på klubben och ser också fram emot att spela med er på tennisbanan, antingen i grupp eller som privatlektion.

Ha en underbar sommar!

Lucas Ridemar tennistränare

Hejsan, 
Mitt namn är Lukas Ridemar och jag är 24 år gammal! Tog min examen från USA förra året och är nu hemma i Sverige igen. Precis som föregående somrar så kommer jag att befinna mig i Skanör för privatlektioner!

Klara Nelander tennistränare

Hej,

Mitt namn är Klara Nelander och jag fyller 20 i år. Jag är uppvuxen här på näset och har spelat i Skanör-Falsterbo TK i hela mitt liv. Just nu går jag på college i USA där jag kombinerar studier med tennis på Division 1 nivå. Innan college gick jag tre år på Malmö Idrottsgymnasium med träningsbas på Fair Play TK och har spelat elittävlingar både på internationell och nationell nivå. Jag ser fram emot att träffa er alla på banan i sommar!

Josefin Opitz tennistränare

Mitt namn är Josefin Opitz och jag är en 23-årig tjej från Malmö. Till hösten påbörjar jag mitt tredje år på personal- och arbetslivsprogrammet på Linnéuniversitetet i Växjö. Jag har sedan jag föddes spenderat varje sommar i Ljunghusen (ett stenkast härifrån) och spelat tennis nästan lika länge. Jag ser fram emot kommande veckor som tränare här i Falsterbo. 

Emilia Valentinsson tennistränare

Hej, Jag heter Emilia Valentinsson och är 21 år gammal. Jag bor i Malmö och spelar för Fair Play TK. Jag började spela tennis när jag var 4 år gammal och har gått på både malmö idrottsgrundskola och malmö idrottsgymnasium. Jag spelar tennis på elitnivå och har tävlat mycket utomlands. Jag har precis avslutat mitt andra år på college i USA där jag spelar tennis på en divison 1 skola och ska börja mitt tredje år till hösten. 

Sissi tennistränare

Jag heter Sissi Axelsson och blir 21 år i september. Jag är född och uppvuxen i Lund och jag började spela tennis när jag var 8 år. Jag har gått på Malmö idrottsgrundskola och sedan gick jag riksidrottsgymnasiet i Båstad. Efter studenten åkte jag till USA för att spela plugga och spela college tennis. 

Emma Lindh tennistränare

Hej, mitt namn är Emma Lindh. Jag är 18 år och bor i Skanör på cykelavstånd från klubben.

Jag är tränare i Skanör-Falsterbo TK sedan flera år tillbaka och älskar att förmedla glädjen till tennisen till alla nivåer av spelare!

Jag har min tennisbakgrund i Skanör-Falsterbo TK och går nu in på tredje året på Malmö idrottsgymnasium NIU inriktning tennis. Tennis började jag med som 4 åring och började tävla redan som 9-åring. Jag har legat top 3-5 i Sverige i min ålder de senaste 5 åren.

Jag tävlar aktivt och tävlingsresorna på elitnivå i både i Sverige och Europa har gett mig stor erfarenhet. 2021 fick jag äran att representera Sveriges lag i EM.  

Thea Lif padeltränare

Mitt namn är Thea Lif och jag är 18 år gammal.
Jag ger privatlektioner i padel och är även tränare i gruppträningarna här på SFTK. 
Mina erfarenheter av racketsporter sträcker sig från att jag var 5 år gammal och spelade tennis här i Skanör. Jag tävlade tills jag var 13 år men fortsatte träna ett tag till. 
Sommaren 2018 så testade jag på padel istället och fastnade helt för sporten. Till hösten startar jag mitt tredje år på Sundsgymnasiet med inriktning idrott med natur.  Jag tävlar aktivt inom sporten och representerade Sveriges juniorlandslag på VM i Valencia hösten år 2019.  Jag ser fram emot att se er på banan!

 
Sponsorer & Samarbetspartners