SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Våra tränare sommaren 2022

Nedan presenterar vi vår tränarstab för tennis & padel sommaren 2022!

OBS! tränarna är inlagda i slumpvis ordning nedan och blandade mellan padel och tennis.

Daniel Emirzian tennistränare

Hej, mitt namn är Daniel Emirzian!

Jag är tillbaka i Falsterbo efter 5 års uppehåll, och har precis flyttat tillbaka hem till Malmö efter 9 år i USA (där jag spelat och jobbat heltid med tennis med alla olika nivåer och åldrar).

Jag hoppas verkligen få träffa hela er familj på klubben, och ser också fram emot att spela med er på tennisbanan, antingen i grupp eller som privatlektion.

Ha en underbar sommar!

Lucas Ridemar tennistränare

Hejsan, 
Mitt namn är Lukas Ridemar och jag är 23 år gammal! Jag har precis tagit min examen från USA och är nu hemma i Sverige igen. Precis som föregående somrar så kommer jag att befinna mig i Skanör för privatlektioner!

Klara Nelander tennistränare

Hej,

Mitt namn är Klara Nelander och jag fyller 20 i år. Jag är uppvuxen här på näset och har spelat i Skanör-Falsterbo TK i hela mitt liv. Just nu går jag på college i USA där jag kombinerar studier med tennis på Division 1 nivå. Innan college gick jag tre år på Malmö Idrottsgymnasium med träningsbas på Fair Play TK och har spelat elittävlingar både på internationell och nationell nivå. Jag ser fram emot att träffa er alla på banan i sommar!

Josefin Opitz tennistränare

Mitt namn är Josefin Opitz och jag är en 22-årig tjej från Malmö. Till hösten påbörjar jag mitt tredje år på personal- och arbetslivsprogrammet på Linnéuniversitetet i Växjö. Jag har sedan jag föddes spenderat varje sommar i Ljunghusen (ett stenkast härifrån) och spelat tennis nästan lika länge. Jag ser fram emot kommande veckor som tränare här i Falsterbo. 

Emilia Valentinsson tennistränare

Hej, Jag heter Emilia Valentinsson och är 20 år gammal. Jag bor i Malmö och spelar för Fair Play TK. Jag började spela tennis när jag var 4 år gammal och har gått på både malmö idrottsgrundskola och malmö idrottsgymnasium. Jag spelar tennis på elit nivå och har tävlat mycket utomlands. Jag har precis avslutat mitt första år på college i USA där jag spelar tennis på en divison 1 skola och ska börja mitt andra år till hösten. 

Jacob Svantesson tennistränare

Fostrad i Höllvikens tk som spelare och tränare. Arbetat som tränare i många år samt flertalet klubbar. Har erfarenhet från collegetennis och håller numera igång tennisen genom främst seriespel. Riktar mig till såväl den utvecklande spelaren som den mer erfarne.

Fredrik Ekvall padeltränare

Hej, Mitt namn är Fredrik Ekvall och är 21 år gammal.

Jag började spela padel 2014 och har tävlat på hög nivå i Sverige och en del i Spanien som junior. 2016 gick jag min första tränarutbildning för Andreas Johansson och 2017 flyttade jag till Madrid och representerade Sveriges juniorlandslag på VM i Malaga 2017. I Madrid tränade jag på en av Spaniens främsta klubbar för meriterade proffstränaren Diego Mieres och genomförde hans tränarutbildning 2018. Till hösten flyttar jag till Barcelona och fortsätter min padelresa i samband med univeristetstudier. Jag har erfarenhet som tränare i flertal år och har tränat allt från nybörjare till tävlingsspelare. Är du intresserad av att ta en introduktionslektion? eller är du mer intresserad av att utveckla din teknik och matchstrategi?

Sissi tennistränare

Jag heter Sissi Axelsson och jag är 20 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Lund och jag började spela tennis när jag var 8 år. Jag har gått på Malmö idrottsgrundskola och sedan gick jag riksidrottsgymnasiet i Båstad. Efter studenten åkte jag till USA för att spela plugga och spela college tennis. 

Emma Lindh tennistränare

Hej, mitt namn är Emma Lindh. Jag är 17 år och bor i Skanör på cykelavstånd från klubben.

Jag är tränare i Skanör-Falsterbo TK sedan flera år tillbaka och älskar att förmedla glädjen till tennisen till alla nivåer av spelare!

Jag har min tennisbakgrund i Skanör-Falsterbo TK och går nu in på andra året på Malmö idrottsgymnasium NIU inriktning tennis. Tennis började jag med som 4 åring och började tävla redan som 9-åring.

Tävlingsresorna på elitnivå i både i Sverige och Europa har gett mig stor erfarenhet. I fjol fick jag äran att representera Sveriges lag i EM.  

Alexandra Lenz padeltränare

Jag heter Alexandra Lenz och jag fyller 18 detta året. Jag har spelat padel ungefär i 4 år, där jag nu på senaste har tränats av Miguel Yanguas, samt tävlat ganska mycket. Jag började som padeltränare på Fair Play TK där jag främst tränade juniorer, och förra året var jag här i Falsterbo.

Thea Lif padeltränare

Mitt namn är Thea Lif och jag är 17 år gammal.
Jag ger privatlektioner i padel och är även tränare i gruppträningarna här på SFTK. 
Mina erfarenheter av racketsporter sträcker sig från att jag var 5 år gammal och spelade tennis här i Skanör. Jag tävlade tills jag var 13 år men fortsatte träna ett tag till. 
Sommaren 2018 så testade jag på padel istället och fastnade helt för sporten. Till hösten startar jag mitt andra år på Sundsgymnasiet med inriktning idrott med natur.  Jag tävlar aktivt inom sporten och representerade Sveriges juniorlandslag på VM i Valencia hösten år 2019.  Jag ser fram emot att se er på banan!

Fredrik Lindau tennistränare

Fredrik har spelat tennis i snart 19 år och tävlade på hög nivå när han var mellan 11 och 17 år. De senaste 6 åren har Fredrik varit tennistränare för elever i alla åldrar och på flera klubbar runtom i Sverige. När han inte står på tennisbanan pluggar han på KTH i Stockholm. 

 
Sponsorer & Samarbetspartners
SFTK på Facebook
Väder

klart.se